Το Κέντρο Ολιστικής Ιατρικής στην Ελλάδα έχει ιδρυθεί από τον ιατρό Νικόλαο Κωστόπουλο και λειτουργεί ως ιατρείο από το 1999. Βρίσκεται σε ήσυχο σημείο, δίπλα στο φυσικό περιβάλλον του κτήματος Συγγρού στην Κηφισιά.

Ασθενείς όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο επισκέπτονται το κέντρο για θεραπεία. Ο ιατρός Νικόλαος Κωστόπουλος έχει ως κύριο σκοπό ο κάθε ασθενής να θεραπευθεί σαν ένα σύνολο. Για αυτό το λόγο συνδυάζει ορθόδοξη ιατρική με Αγιουρβέδα, παραδοσιακή Ινδική ιατρική, καθώς και με Ομοιοπαθητική, Βελονισμό, Βοτανολογία, Διαιτολογία και Γιόγκα, ανάλογα την κατάσταση της υγείας του κάθε ασθενή.

Τέλος, μια προέκταση του Κέντρου Ολιστικής Ιατρικής, το Holistic A.Y.M., διοργανώνει κάθε χρόνο μια σειρά διαλέξεων και σεμιναρίων, στα ελληνικά και στα αγγλικά, αφιερωμένα στην Ολιστική Ιατρική, τον Αγιουρβέδα και την πρακτική του Γιόγκα. Οι ομιλίες και τα σεμινάρια γίνονται από τον ιατρό Νικόλαο Κωστόπουλο και τον Vaidya Asvin Barot και είναι ανοιχτά για όσους ενδιαφέρονται στον Αγιουρβέδα, τον Γιόγκα και τον διαλογισμό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Holistic A.Y.M.

Είθε όλοι να είναι ευτυχισμένοι.

Είθε όλοι να είναι υγιείς. Είθε κανείς να μην υποφέρει. Είθε όλοι να βλέπουν το καλό.